Dulux EasyCare je ideální volbou pro místa, kde není lehké udržovat čistotu – domácnosti s dětmi a zvířecími mazlíčky, ale také pro veřejné instituce jako nemocnice, školky a školky, restaurace či jiné extrémně zatěžované prostory. Nebo zkrátka všude tam, kde by stěny měly zůstat bez špíny a poškození nátěru.

 

Vybírat můžete z palety 45 pečlivě zvolených a skvěle kombinovatelných odstínů. Barevné spektrum je skutečně široké – sáhnout můžete po odstínech od čistě bílé, přes šeříkovou nebo melounovou až po čokoládově hnědou či námořnickou modrou.

Vzorník Dulux EasyCare a Dulux Colours of the World k nahlédnutí na naší prodejně.

Dulux EasyCare je 10x odolnější než běžné emulzní barvy. Tekuté nečistoty se na povrchu vysráží do malých kapiček, které snadno sklouznou po povrchu dolů. Speciální složení barvy zajišťuje, že se nečistoty nedostanou do podkladu a díky tomu nevytvoří nežádoucí fleky. Veškeré nečistoty tak stačí snadno setřít vlhkým hadříkem. I po několikanásobném mytí zůstává nátěr bez poškození a stěny zachovávají živé a zářivé barvy. Pomocí barev Dulux EasyCare udržíte stěny vašeho domova krásně čisté!

Těšíme se na Vaši návštěvu!