Malířské válečky a příslušenství.

RotaGold

Malířské válce s technologií LoTex jsou vyráběny pomocí zcela nové unikátní technologie, která, výrazným způsobem zvyšuje příjem a výdej barvy válečku, značně usnadňuje čištění válečku, zlepšuje stabilitu vláken, prodlužuje životnost plyše.

Kana štětky a štětce.

Výrobková řada KanaTank využívá inovativní řešení hlavičky štětce, kde vnitřní část tvoří tak zvaný zásobník na barvu z vysoce kvalitních přírodních štětin a obvodová část hlavičky je pak tvořena z vysoce kvalitních syntetických vláken.

Zásobník na barvu se stará o obzvláště vysoký příjem barvy s bezpečným držením i řídkých lazur bez nežádoucího odkapávání.

 

Maskovací pásky & CoverMasq.

Volba správné lepicí pásky závisí na tom, používá-li se venku nebo vevnitř, jaký druh nátěrové hmoty je nanášen (barvy na stěny a stropy, laky, konzervační přípravky na dřevo nebo omítky) a také jaká je struktura oblepovaného povrchu (hladký, strukturovaný nebo hrubý).

Zakrývací materiál, nářadí pro přípravu povrchu a příslušenství.

Sortiment Prep obsahuje veškeré nářadí potřebné k přípravě povrchu před samotným nanášením nátěrové hmoty, tapetovací nářadí, fixační a technické lepicí pásky, prostředky osobní ochrany a zakrývací materiály jako jsou fólie, papíry nebo vliesy a mnoho dalších důležitých produktů.

Zdroj: www.rkmp.cz